Επίτοιχοι λέβητες συμπύκνωσης φυσικού αερίου

Home / Προϊόντα / Επίτοιχοι λέβητες συμπύκνωσης φυσικού αερίου

Η ΒΑΧΙ σπάει τα καθιερωμένα στον τομέα της θέρμανσης και εκμεταλλεύεται το φυσικό αέριο και την τεχνολογία συμπύκνωσης με τον καλύτερο και οικονομικότερο τρόπο. Οι επίτοιχοι λέβητες συμπύκνωσης φυσικού αερίου ΒΑΧΙ ξεχωρίζουν:

 • Γιατί διαθέτουν Gas Adaptive Control
 • Γιατί αναγνωρίζουν μόνοι τους το καύσιμο
 • Γιατί έχουν τεχνολογία Think και τους μεγαλύτερους λόγους προσαρμογής ισχύος (έως 1:10)
 • Γιατί είναι φιλικοί προς τον χρήστη
 • Γιατί διαθέτουν 3ετή εγγύηση
 • Γιατί διαθέτουν τη μεγαλύτερη γκάμα μοντέλων καλύπτοντας κάθε ανάγκη
 • Γιατί επιτυγχάνουν εξοικονόμηση έως και 55%
 • Γιατί έχουν άμεση τεχνική υποστήριξη
 • Γιατί σέβονται το περιβάλλον
 • Γιατί είναι ο καλύτεροι λέβητες φυσικού αερίου

Ο επίτοιχος λέβητας αερίου συμπύκνωσης είναι αναμφισβήτητα η καλύτερή σας επιλογή, αρκεί να είναι ΒΑΧΙ! H εταιρεία σας προσφέρει εγγύηση με κάθε αγορά συστήματος, ώστε να απολαμβάνετε με ασφάλεια τη θέρμανσή σας. Θα βρείτε μεγάλη ποικιλία μοντέλων (Luna 3 Avant+, Prime, Luna Duo-Tec Space +, Luna Platinum+ κ.λπ.).

Πώς λειτουργούν οι λέβητες αερίου συμπύκνωσης;

Η συμπύκνωση των καυσαερίων είναι επιθυμητή και απαραίτητη στους λέβητες συμπύκνωσης για τη μετατροπή και της λανθάνουσας θερμότητας των καυσαερίων σε χρήσιμη ενέργεια.

Οι λέβητες έτσι εκμεταλλεύονται και την ενέργεια που περιέχουν τα καυσαέρια προκειμένου να βελτιώσουν την ενεργειακή τους απόδοση.

Για την εύρυθμη και αποδοτική λειτουργία του λέβητα αεριού συμπύκνωσης είναι απαραίτητο η θερμοκρασία που έχουν τα καυσαέρια να μην υπερβαίνει τους 60ο C.

Λόγω του όξινου χαρακτήρα των συμπυκνωμάτων, η κατασκευή των λεβήτων γίνεται με ανθεκτικά υλικά έναντι της διάβρωσης και αυτός είναι και ο λόγος που όλοι οι λέβητες ΒΑΧΙ κατασκευάζονται με πλήρως ανοξείδωτο θάλαμο καύσης 316L. Στη συνέχεια τα συμπυκνώματα οδηγούνται στην αποχέτευση.

Αυτή η τεχνολογία, που ονομάζεται τεχνολογία συμπύκνωσης, είναι και αυτή που δίνει τον τόσο υψηλό βαθμό απόδοσης σε έναν αντίστοιχο λέβητα.

Βασικά πλεονεκτήματα έναντι συμβατικών

 • Μείωση έως 75% στις θερμικές απώλειες, με επιφανειακή θερμοκρασία θαλάμου καύσης μικρότερη των 50°C.
 • Τα μοντέλα συμπύκνωσης φτάνουν σε βαθμό απόδοσης έως και το 109.8%
 • Απελευθερώνουν μικρότερες εκπομπές ρύπων στο περιβάλλον και μακροπρόθεσμα εξοικονομούν περισσότερα χρήματα λόγω της μείωσης του κόστους λειτουργίας
 • Οι λέβητες συμπύκνωσης φυσικού αερίου BΑΧΙ έχουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής λόγω της κορυφαίας ποιότητας των υλικών κατασκευής
 • Τα εξελιγμένα συστήματα ελέγχου διασφαλίζουν ότι η καύση γίνεται κάθε στιγμή στις ιδανικές συνθήκες

Πώς θα επιλέξω τον κατάλληλο λέβητα για τον χώρο μου

Για να είναι και ο δικός σας λέβητας συμπύκνωσης η πιο οικονομική και αξιόπιστη λύση, χρειάζεστε καθοδήγηση από ειδικό προσωπικό.

Εξειδικευμένοι μηχανολόγοι μηχανικοί της ΒΑΧΙ βρίσκονται στη διάθεσή σας για να σας προτείνουν το καλύτερο μοντέλο λέβητα που θα καλύψει ολοκληρωμένα τις ανάγκες θέρμανσής σας.

Η ΒΑΧΙ είναι στη διάθεσή σας για να σας υποδείξει ποιος λέβητας ταιριάζει στον χώρο σας!

Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας!

ΕΠΙΤΟΙΧΙΟΣ ΛΕΒΗΤΑΣ ΑΕΡΙΟΥ LUNA DUO-TEC E

Επιτοίχιος λέβητας αερίου, υψηλής απόδοσης (μέχρι και 109.8%) με ειδική προστασία κατά της βροχής και της υγρασίας (IPx5D) για ατομική θέρμανση και για άμεση παράγωγη ζεστού νερού χρήσης.

ΕΠΙΤΟΙΧΙΟΣ ΛΕΒΗΤΑΣ ΑΕΡΙΟΥ LUNA PLATINUM+

Επιτοίχιος λέβητας αερίου υψηλής απόδοσης. Διαστάσεις ΥxΠxΒ :763 x 450 x 345 mm. Υψηλή απόδοση. Ευκολία στη χρήση.

ΕΠΙΤΟΙΧΙΟΣ ΛΕΒΗΤΑΣ ΑΕΡΙΟΥ LUNA DUO-TEC MAX E

Επιτοίχιος λέβητας αερίου, υψηλής απόδοσης (μέχρι και 109.8%) κατά DIN 4702-Τ8. Δυνατότητα μικρο-αποθήκευσης ζεστού νερού χρήσης σε δοχείο 4lt ενσωματωμένο στο δοχείο διαστολής, για μέγιστη άνεση (πατέντα BAXI)

ΕΠΙΤΟΙΧΙΟΣ ΛΕΒΗΤΑΣ ΑΕΡΙΟΥ DUO-TEC COMPACT E

Επιτοίχιος λέβητας αερίου, υψηλής απόδοσης (μέχρι και 109.8%) με ειδική προστασία κατά της βροχής και της υγρασίας (IPx5D) για ατομική θέρμανση και για άμεση παράγωγη ζεστού νερού χρήσης.

ΕΠΙΤΟΙΧΙΟΣ ΛΕΒΗΤΑΣ ΑΕΡΙΟΥ LUNA CLASSIC

Επιτοίχιος λέβητας αερίου, υψηλής απόδοσης, με ειδική προστασία κατά της βροχής και της υγρασίας (IPx5D) για ατομική θέρμανση και για άμεση παραγωγή ζεστού νερού χρήσης. Με προηγμένες λειτουργίες ΖΝΧ relax και boost για εξάλειψη των κρύων διαστημάτων.

ΕΠΙΤΟΙΧΙΟΣ ΛΕΒΗΤΑΣ ΑΕΡΙΟΥ LUNA IN PLUS

Επιτοίχιος λέβητας αερίου υψηλής απόδοσης. Διαστάσεις ΥxΠxΒ : 770 x 470 x 238 mm. Υψηλή απόδοση. Ευκολία στη χρήση. Κατάλληλο για στενά μπαλκόνια.

ΕΠΙΤΟΙΧΙΟΣ ΛΕΒΗΤΑΣ ΑΕΡΙΟΥ NUVOLA PLATINUM+

Επιτοίχιος λέβητας αερίου, υψηλής απόδοσης
(μέχρι και 109.8%)

ΕΠΙΤΟΙΧΙΟΣ ΛΕΒΗΤΑΣ ΑΕΡΙΟΥ NUVOLA DUO-TEC+

Επιτοίχιος λέβητας αερίου, υψηλής απόδοσης
(μέχρι και 109.8%).

ΕΠΙΤΟΙΧΙΟΣ ΛΕΒΗΤΑΣ ΑΕΡΙΟΥ LUNA AIR

Επιτοίχιος λέβητας αερίου υψηλής απόδοσης. Διαστάσεις ΥxΠxΒ : 770 x 470 x 238 mm. Υψηλή απόδοση. Ευκολία στη χρήση. Κατάλληλο για στενά μπαλκόνια.